Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja
Dobrodošli na portal Domgradnja.com. Molimo Vas da prije korištenja ponuđenih usluga portala Domgradnja.com pažljivo pročitate „uvjete korištenja“, jer ste pristupom na stranice ili korištenjem bilo kojeg njegovog dijela, sadržaja ili usluge, suglasni s „uvjetima korištenja“ i obvezani njima. Svaka izmjena koju „portal“ objavi na svojim stranicama odmah postaje važeća, a svaka uporaba „portala“ ili ponuđenih usluga, podrazumijevat će da prihvaćate izmijenjene odredbe. U slučaju da niste suglasni s „uvjetima korištenja“, nemate pravo koristiti se sadržajem i uslugama portala Domgradnja.com .
Pravila privatnosti i zaštita podataka
Privatnost i sigurnost korisnika i posjetitelja vrlo nam je važna. Uredništvo Domgradnja.com poštuje privatnost i sigurnost svih korisnika i posjetitelja „portala“.
Autorska prava
Domgradnja.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela „portala“ bez dozvole vlasnika autorskih prava (Domgradnja.com, partneri, korisnici…), smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Domgradnja.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biti će uklonjeni po eventualnoj potvrdi o opravdanosti pritužbe žalbe.
Portal Domgradnja.com jamči da će Vaši osobni podatci koji se prikupe pri sklapanju ugovora ili registracijom, biti korišteni isključivo u svrhe za koje su traženi i neće se ustupati drugim osobama niti prodavati, osim ako smo Vas prethodno kontaktirali i dobili Vašu suglasnost. Svi podatci ostaju unutar portala Domgradnja.com i za njih mogu znati samo djelatnici „portala“
Sadržaj
Portal Domgradnja.com zadržava pravo urediti ili ukloniti bilo koji materijal na svojim stranicama u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, osobito ako je materijal u suprotnosti s „uvjetima korištenja“, „pravilima privatnosti i zaštite podataka“ ili zakonom. Portal Domgradnja.com zadržava pravo na objavljivanje, uređivanje ili ne objavljivanje objave za javnost ili drugih materijala koji su primljeni u bilo kojem obliku.
Sadržaji ovih stranica su pripremljeni u svrhu pružanja informacija o građevinarstvu. „Portal“ može sadržavati linkove koji vode na druge internetske stranice. Portal Domgradnja.com nije odgovoran za sadržaj ni pravila privatnosti tih stranica. Ukoliko uočite da pojedine stranice vode na one s „neprikladnim sadržajem“ ili „pravilima privatnosti“, molimo da nas o tome obavijestite, a mi ćemo takve stranice odmah ukloniti.
Slanjem bilo kojeg sadržaja portalu Domgranja.com, korisnik jamči točnost i istinitost istoga, te za porijeklo i kvalitetu takvog sadržaja.
Domgranja.com nije odgovoran za štetu bilo koje vrste, nastalu kao posljedica eventualnih sporova iz odnosa korisnika i oglašivača (bilo zbog istinitosti podataka o korisniku ili oglašivaču, sadržaju ponude, o predmetu, cijeni ponude i sl.). Takvi sporovi rješavaju se isključivo između korisnika i oglašivača.

Registracija
Portal Domgradnja.com nudi Vam mogućnost da se pridružite profesionalnoj zajednici kojoj je u cilju unaprijediti kvalitetu svojih usluga i Vašeg poslovanja, te što kvalitetnije promoviranje i približavanje svim korisnicima našeg portala. Kao takav, portal Domgradnja.com može zahtijevati i neke osobne informacije kao što su ime, adresa tvrtke ili e-mail za ulaz tijekom procesa registracije. Osobne informacije se koriste isključivo za prilagodbu sadržaja ove web stranice te za pružanje optimalnih usluga. Domgradnja.com će koristiti informacije za statističke, demografske, marketinške i / ili transakcijske svrhe, te da bi Vas obavještavali najnovijim značajkama portala Domgradnja.com. Korištenjem našeg „portala“, pristajete na korištenje svojih informacija u skladu s „pravilima o privatnosti i zaštiti podataka“.

Ograničavanje pristupa
Portal Domgranja.com zadržava pravo, na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti, ukloniti sadržaje koje smatra neprimjerenim ili koji nisu u skladu s propisanim „uvjetima korištenja“.
Portal Domgranja.com će „neprimjerenim sadržajima“ i „nedozvoljenim radnjama“ smatrati:
Objavljivanje i slanje neželjenih sadržaja ostalim korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, "spam-ovi", lančana pisma ,te promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije.
Svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrže viruse ili slične računalne datoteke, programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme.
Zloporaba tuđeg identiteta na bilo koji način, lažno predstavljanje koje bi moglo dovesti do povrede bilo kojeg prava treće osobe.
Sadržaji koji imaju osobne podatke drugih osoba bez njihova izričitog odobrenja.
Prodavanje i oglašavanje roba ili pružanje usluga kojima bi se kršila autorska i srodna prava trećih osoba.
Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne pozitivne propise i zakone.
Objavljivanje uvredljivih, klevetničkih, vulgarnih, prijetećih, uznemirujućih, rasističkih ili šovinističkih sadržaja.
Objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.
Izmjene i dopune
„Uvjete korištenja“ i pojedine odredbe možemo i imamo pravo mijenjati, stoga Vas molimo da iste povremeno pročitate.

Nadležnost
Svaki spor tumačit će se prema zakonima Republike Hrvatske u nadležnosti hrvatskih sudova.
Oglašavanje
Portal Domgranja.com zadržava pravo korištenja Vaše e-mail adrese za slanje informacija o uslugama i proizvodima koje smatramo korisnima za Vas. Prihvaćanjem ovih „uvjeta korištenja“, korisnik prihvaća i suglasan je da će Domgradnja.com slati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke. Ukoliko želite da Vašu e-mail adresu isključimo iz takve mailing liste, slobodno se obratite našem marketinškom timu .
Ažuriranje podataka
U bilo kojem trenutku, portal graditeljstva Domgradnja.com nudi Vam mogućnost ažuriranja osobnih podataka koje ste prethodno zabilježili tijekom „registracije“. Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako ispraviti ili ažurirati svoje osobne podatke, slobodno nas kontaktirajte. Ako ste odlučili napustiti portal Domgradnja.com svi osobni podatci koji su prikupljeni tijekom registracije bit će izbrisani.
Povratne informacije i pitanja
Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili komentara o „pravilima privatnosti“ i „uvjetima korištenja“ slobodno kontaktirajte naš urednički tim .
 

Izdvojene tvrtke

Špurga

Stolarija Špurga svoje početke bilježi 1993 godine u malom proizvodnom prostoru u Županji. Nakon osnivanja poduzetničkih zona, ulazimo u investiciju oko kupovine parcele u poslovnoj zoni "Ambarine" u Gradištu. u 2007 godini počima izgradnja proizvodne hale i sušare. Proizvodni program: Ulazna i sobna vrata Stepeništa Interijeri sa naglaskom na osobnost i stil Svi naši proizvodi izrađuju se iz najkvalitetnijih vrsta drva, a naj češće su to domaće vrste kao što su hrast i jasen sa porijeklom iz FSC potvrđenih šuma. Stolarija Špurga posjeduje ISO 9001/2008 standard, sustav kontrole kvalitete procesa i proizvoda.

opširnije
Piramida Trumić d.o.o.

Građevinska firma "Piramida" sa sjedištem u Zagrebu (I.B.Mažuranić 1) prisutna je na hrvatskom tržištu visokogradnje i izvođenja objekata od 1992. godine. Firma nudi strankama kompletnu uslugu izvođenja svih vrsta radova u visokogradnji.

opširnije
Vrca staklo d.o.o.

Tvrtka Vrca staklo d.o.o., osnovana 2011. godine, bavi se prodajom staklarskih proizvoda: staklene tuš kabine na mjeru, stakla za kuhinjske zidove, staklene ograde, staklene pregrade, staklena vrata, klizne i harmo stijenke, stakleni zimski vrtovi i nadstrešnice, staklene fasade, staklene stepenice i podovi, stakla za uređenje interijera (stolovi, police, ogledala,...).

opširnije
Placenta d.o.o.

Naša osnovna djelatnost je staklo i proizvodi od stakla kao i uokvirenje slika ,fotografija,ogledala, goblena i ostalo. Svi naši proizvodi proizvedeni su od najkvalitetnijih materijala i elemenata dostpnih na tržištu RH. Placenta d.o.o je u mogučnosti zadovoljiti potrebe malih i velikih projekata,kao i specifične zahtjeve projektirane , razvijene i ugrađene specijalno prema vašim željama.

opširnije
Bukovinski

Tvornica parketa Bukovinski d.o.o. je tvrtka s višegodišnjom tradicijom u obradi drva i proizvodnji masivnog parketa. Tvrtka je nastala iz obiteljskog obrta kojeg je 1946. godine osnovao Mihalj Bukovinski. Kontinuiranim ulaganjem u nove tehnologije, kroz protekla desetljeća izgrađena je moderna pilana, proizvodnja parketa, sušare i skladišta. Kvalitetu proizvoda prepoznalo je i inozemno tržište na koje otpada 75% ukupne proizvodnje. Tvrtka je u privatnom vlasništvu sa registriranim temeljnim kapitalom u iznosu od 9.163.900,00 kn i danas je značajan faktor razvitka našeg kraja. Dugogodišnjim iskustvom i odabirom najboljih sirovina razvili smo proizvodnju kojom proizvodimo poznat i priznat proizvod na domaćem i inozemnom tržištu. Na vaše zadovoljstvo već smo dugi niz godina jedan od vodećih proizvođača parketa te pomno izabranog asortimana koji zadovoljava sve vaše male i velike želje.

opširnije
Bazeni Jerkić

„Tvrtka JERKIĆ d.o.o., zastupnik francuske tvrtke "DESJOYAUX", europskog lidera na tržištu bazena, bavi se projektiranjem, izgradnjom, reparacijom i opremanjem obiteljskih i javnih bazena na području Republike Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine.“

opširnije
Viega

Viega je obiteljsko poduzeće u najboljem smislu riječi. Što je prije sto godina utemeljeno s dobrom vjerom u ideju i zdravi duh poduzeća, dalje se sistematski razvijalo generacijama. Uz stalno razvijanje glavnog područja djelovanja – instalacijske tehnike – naša je tvrtka kontinuirano rasla. Pritom su vrijednosti koje su karakterizirale generacije utemeljitelja vitalne kao i na početku. Hrabrost, strast i sklonost ka inovacijama su i danas temelji uspješne priče tvrtke Viega.

opširnije
Hortikultura Dažd

Hortikultura DAŽD - usluge uređivanje krajolika za izgradnju, održavanje i redizajniranje krajolika kao što su: parkovi i vrtovi za: privatne kuće i stambene zgrade zgrade javne i polujavne namjene (škole, bolnice, administrativne zgrade, crkve itd) općinsko zemljište (parkovi, zelene površine, groblja itd.) zelene površine uz autoceste (ceste, željezničke i tramvajske linije, vodene putove, luke) industrijske i komercijalne zgrade Savjetovanje: koje biljke saditi i u koje vrijeme koje biljke mogu imati utjecaja na vaše zdravstveno stanje (utjecaj na dišne puteve kako zdravih tako i bolesnih osoba u vašem užem okruženju) savjeti oko uljepšavanja okoliša kako bi se osjećali ugodno u okolišu u kojem boravite

opširnije
Confirmat d.o.o.

Confirmat d.o.o. Izrada namještaja po mjeri

opširnije
PPS-Galeković

PPS Galeković vodeći je proizvođač masivnih podova i parketa u Hrvatskoj, te godišnje proizvede preko 750.000m2 podova i parketa, i prerađuje preko 40.000m3 trupaca. Naših više od 200-tinjak zaposlenih djelatnika utjelovljuje preko 52. godine iskustva u obradi drva, te zajedničkim zalaganjem održavamo tradiciju obrade najboljeg slavonskog hrastovog, bukovog i jasenovog drva.

opširnije
Zovko Parketi

Stručni savjeti oko izbora odgovarajućeg drvenog poda u skladu sa Vašim zahtjevima i mogućnostima Restauracija starih drvenih podova Kvalitetno izvođenje radova Primjena suvremenih strojeva te ugradnja kvalitetnih i provjerenih materijala Garancija na izvođenje radova i ugrađene materijale Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu omogućava nam da udovoljimo svim zahtjevima suvremenih životnih i radnih prostora Obiteljske kuće i stanovi Poslovni i ugostiteljski prostori Obratite nam se s punim povjerenjem!

opširnije
PALUS PVC i ALU stolarija

PALUS je obiteljska tvrtka koja uspješno posluje već duži niz godina. Primarna djelatnost je proizvodnja visokokvalitetne građevinske PVC i aluminijske stolarije u suradnji s vodećim svjetskim proizvođačem REHAU.

opširnije
Mal-Gal

Obrtništvo MAL - GAL Građevinarstvo osnovano je 1991 godine. MAL-GAL je zahvaljujući dobrim poslovnim investicijama izrastao u veliki obrt koji zapošljava kvalificirane građevinske radnike, zidare, tesare, armirače i diplomirane inženjere građevine. Već nekoliko godina sami investiramo u izgradnju građevinskih objekata. Ako kupujete ili planirate graditi - adaptirati građevinski objekt provjerite nas dali je istina da našim investitorima gradimo po europskim normama i standardima te nudimo najvišu uslugu u zadanim rokovima.

opširnije
Bazgin d.o.o.

Iskustvo je garancija naše kvalitete. Mi smo tvrtka koja čvrsto stoji iza obavljenog posla, uz garanciju kvalitete koju smo stekli iskustvom. Specijalizirani smo za fotonaponske sisteme, solarne sustave i LED tehnologiju. Nudimo Vam projektiranje, montažu, održavanje, servis, i kvalitetne proizvode renomiranih proizvođača po prihvatljivim cijenama. Naš tim sastoji se od školovanih i stručnih ljudi koji su Vam u mogućnosti pružiti podršku i kvalitetnu uslugu u što je moguće kraćem roku. Za sva Vaša pitanja stojimo Vam na raspologanju.

opširnije
Agatić d.o.o.

Izrada, montaža i pokrivanje krovišta i nadstrešnica. Krovišta pokrivamo sa svim vrstama pokrova. Postavljamo izolacije na krovišta. Izrađujemo drvene kuće. Ovlašteni smo monteri krovnih prozora Velux i Roto. Izrada gromobranskih instalacija. Posjedujemo odobrenje za rad na spomenicima kulture, te licencu I-IV kategorije za tesarske, krovopokrivačke i limarske radove.

opširnije
Hidroterm

HIDROTERM, je specijalizirani obrt osnovan 30.06.1996. Sjedište obrta je u Krvavcu 2, Metkovića. Također imamo poslovnicu u Dubrovniku. Tijekom 15 godišnjeg rada na području dubrovačko-neretvanske županije obavili smo više poslova različite složnosti a na zadovoljstvo investitora. Obavljajući navedene radove pratili sam razvoj materijala i tehnologija te preuzimali najsavremenija dostignuća, pa shodno tome i sada koristim materijale te primjenjujem najsuvremenije metode ugradnje. Izvodimo hidroizolacije, termoizolacije i sanacije

opširnije
Plinoterm

Instalaterska radnja za plinska postrojenja "Plinoterm" uspješno posluje više od 25 godina na području Zagreba i cijele Hrvatske, a bavi se instaliranjem, servisiranjem i održavanjem kotlovnica, sustava centralnog grijanja, plinskih instalacija, instalacija ukapljenog i naftnog plina, te postavljanjem toplinskih stanica i sustava klimatizacije. Ovlašteni smo partner Gradsko stambeno-komunalnog gospodarstva. Dugogodišnja tradicija te više od 30 postrojenja i kotlovnica u našim referencama su jamstvo kvalitete usluga koje pružamo.

opširnije
DUT Interijeri

Tvrtka smo u obiteljskom vlasništvu, osnovana 1996. godine. Naša osnovna djelatnost je opremanje interijera, te veleprodaja i maloprodaja dekorativnih tkanina, zavjesa, vreća za sjedenje itd. . Tijekom godina uspješnog poslovanja, pokrenuli smo i razvili vlastitu proizvodnju, serijsku i po mjeri, velikog asortimana proizvoda prepoznatljivog dizajna koji će oplemeniti svaki prostor u kojem se nalaze.

opširnije
AT-Rasvjeta

A.T. Rasvjeta bavi se prodajom LED rasvjete i rasvjetnih tijela, te osvjetljenjem poslovnih i stambenih prostora. Večina proizvoda iz asortimana rasvjete napravljeno je u LED tehnologiji što znači duži vijek trajanja, smanjenje potrošnje električne energije, lijepši izgled te mnogo boja na izbor.

opširnije
Decorum d.o.o.

Mi smo tvrtka koja se bavi projektiranjem, proizvodnjom i građenjem montažnih niskoenergetskih kuća. Pored građenja nisko energetskih kuća proizvodimo razne vrste i oblike mozaik podova. Naši zaposlenici su visoko obrazovani stručni djelatnici koji će Vam ponuditi optimalno rješenje u skladu sa Vašim željama.

opširnije
Egle

Tvrtka Egle dizajn već 20-tak godina bavi se prodajom i ugradnjom staklene opeke. Staklenu opeku gradimo suhom gradnjom – Sustav Ezylay u silikonu koji je jedini certificirani sustav. Danas staklenu opeku možete naći u raznim dizajnim, bojama i veličinama. Njena primjena proširila se na tuš kabine, šankove, balkonske i stubišne ograde i sl. Zadnje dvije godine na tržištu smo konkurentni novim proizvodima: unutarnjim staklenim stijenama, kliznim i zaokretnim staklenim vratima, polikarbonatima i kopelitom. Egle dizajn jedini je centar i glavni zastupnik za staklenu opeku na hrvatskom tržištu. Vaše ideje i želje, specijalizirani će majstori uz primjenu certificiranih sustava pretvoriti u stvarnost i za to garantirati dugogodišnjom garancijom.

opširnije
Uredi vrt

opširnije
Vodotehna

Tvrtka VODOTEHNA d.o.o. osnovana je 1996.godine, od samog početka poslovanja specijalizirani u prodaji na malo i veliko vodovodnog materijala, sanitarija, keramike, opreme za plin, grijanje i klimatizaciju. Tijekom godina VODOTEHNA je izrasla u ozbiljnog partnera u svim područjima svoje djelatnosti, tako da danas poslujemo na četri lokacije na području Republike Hrvatske, od čega su tri prodajna centra u Bjelovaru, Križevcima, Zadru te centralno distibutivno skladište u Bjelovaru. VODOTEHNA je orijentirana prema razvoju te se svake godine ulažu znatna sredstva u uređenje i proširenje izložbenih, skladišnih i distributivnih kapaciteta te proširenje asortimana roba, sukladno svjetskim trendovima i tehnologijama s naglaskom na kvalitetu proizvoda. Posjetite nas, vjerujemo da ćete pronaći nešto i za sebe!!!

opširnije
INTERMONT

Spušteni stropovi, pregradni zidovi, suha žbuka, obloge zidova, uređenje potkrovlja, suhi estrih- pod, štukature Orac Decor, indirektna rasvjeta, „zvjezdano nebo“, radovi sa Knauf, Rigips, Placo, Lafarge, Promat, Fermacell, Wedi pločama, mineralni stropovi Amf, Armstrong, Owa, lamel metalni stropovi Hunter Douglas, klizna vrata, obloge kamina,...

opširnije
Callegari

Callegari, talijanska škola mode i dizajna od 1994. godine u Hrvatskoj izvodi programe obrazovanja odraslih iz područja mode i dizajna. Školu su osnovali Talijani Franko Polo i Ivana Dalfiume pod okriljem Callegari škole Treviso iz Italije, kasnije poznatom kao Istituti Callegari. Danas naša škola djeluje neovisno u Zagrebu, Splitu i Rijeci, njegujući tradiciju, izvorne programe, metode i tehnike stare škole Callegari iz Trevisa, nekad renomirane škole u Italiji.

opširnije